Energy


Een zwembad bouwen doet u niet iedere dag. Het is dus van belang uzelf goed te informeren. De manier van werken en onze kwaliteit is waarschijnlijk precies dat wat u zoekt.

U wilt uiteraard een zwembad bouwen dat aansluit bij uw wensen en visie. Bij regency swimming Pools Nv bepaald u zelf de afmetingen en vormen van uw ideale zwembad.

Door de vele mogelijkheden en opties kunt u ervoor kiezen een basic of luxues Regency zwembad te laten aanbrengen. Uiteraard moet het zwembad ook erg gebruiksvriendelijk zijn voor verschillende toepassasingen. Het kan zijn als zwembad, relaxbad of gewoon gezellig met de famalie samen zijn.

Onze aangeboden zwembad verlichting is energie besparend door middel van LED lampen, welke zelfs kleuren verwisselend kunnen zijn. Met betrekking tot de keuzen van pompen, heeft u de mogelijkheid tot een regulieren pomp of zelfs op zonne-energie functionerende pomp.

In relatie tot de filtering van uw zwembadwater, kunnen wij u tevens een glas gefilterde installatie aanbieden. Hierdoor wordt uw water verbruik aanzienlijk gereduceerd.